Plaats een Veiling

Veiling Categorieen

Veiling Informatie

Inloggen

Als u wilt bieden of een veiling wilt plaatsen dan moet u zichzelf eerst registreren, daarna kunt u hieronder inloggen en heeft u de optie om te bieden of om een veiling te plaatsen.

Veiling Nieuws

Hieronder vind u de recente veiling berichten van Duivenvlucht.nl hier kunt u regelmatig de aankondigingen en het verkoop van veilingen terug vinden. Wilt u zelf ook een veiling starten klik dan hier let er wel op dat u pas een veiling kan plaatsen als u ingelogd bent op de website. Ben u nog geen lid? Dan kunt u zich hier registreren om veilingen te plaatsen en te kunnen bieden op veilingen!Beste liefhebbers,

Onlangs zijn wij gestart met een eigen veiling gedeelte binnen duivenvlucht.nl. De insteek is om liefhebbers zelf duiven te laten plaatsen die ze eventueel voor aan VASTE PRIJS willen verkopen of willen VEILEN. Als u regelmatig duiven wilt verkopen of veilen kunnen wij voor u een vaste categorie aanmaken onder LIEFHEBBER VEILINGEN. Dit alles NO CURE NO PAY verkoopt u het niet via onze site betaald u niets. Verkoopt u de duiven wel via onze site vragen wij een vergoeding van 15 %. Ook bieden wij de optie dat wij voor u de veilingen online zetten in dat geval rekenen wij een vergoeding van 20%. Wij handelen het financiele gedeelte af met koper en verkoper om het voor beide partijen wat makkelijker te maken. Ook kunnen wij adviseren in het vervoer of het afhalen van duiven. 

U moet zichzelf eerst hier registreren om te kunnen verkopen en te bieden, ook staat er wat uitleg hoe het een en ander werkt online.

Succes en misschien tot ziens.

http://www.duivenvlucht.nl/veilingen.html

Met vriendelijke groet,

Duivenvlucht.nl


Al een hele tijd waren er de plannen om te starten met een veiling gedeelte op onze website. Na veel getest te hebben is het er toch van gekomen. Sinds vandaag is deze live en te volgen in het menu onder het kopje Veilingen/Auctions. Iedereen is welkom en mag nadat hij of zij zichzelf heeft geregistreerd duiven plaatsen. Eenmaal ingelogd hebben wij veel extra's zoals uw biedingen bekijken uw favoriete veilingen bijhouden uw veilingen beheren etc.. etc.. ook verschijnt de VEILING PLAATSEN knop en kan uzelf veilingen online zetten u mag zelf bepalen hoeveel u plaatst. U kunt duiven plaatsen in 2 categorieen - STANDAARD VEILING voor als u de duiven wilt veilen of als u een duif voor een vast bedrag wilt verkopen in de categorie VASTE PRIJS DUIVEN. Als u regelmatig meerdere duiven wilt aanbieden dan kunnen wij u plaatsen onder LIEFHEBBER MENU u krijgt dan uw eigen Categorie binnen Duivenvlucht.nl. Neem hiervoor contact met ons op via het contactformulier.

Wat kost het?

Aan het veilen of verkopen van een duif of duiven op Duivenvlucht.nl zijn kosten verbonden maar alleen als deze ook daadwerkelijk is verkocht.

Wat kost het als de duiven niet zijn verkocht?

  • Worden de duiven niet verkocht betaald u NIETS! - NO CURE NO PAY.

  • Wilt u de veiling voortijdig beeindigen dan vervalt het recht NO CURE NO PAY en bent u ons het minimum bedrag van € 7,50,- per geplaatste duif/duiven verschuldigd!

Wat kost het als de duiven wel worden verkocht?

  • U betaald 15% over het eindbedrag met een minimum van € 7,50,- per veiling / verkoop als u de duiven zelf plaatst.

  • Wilt dat wij de duiven voor u online zetten dan rekenen wij € 2,50,- exclusief btw per duif voor het plaatsen, worden deze duiven verkocht via onze website vervallen de kosten voor het plaatsen en betaald u 20% over het eindbedrag.

Betalingen worden verricht aan Duivenvlucht.nl, zodra deze de betaling binnen heeft word het verschuldigde bedrag naar de verkoper overgemaakt minus de veilingkosten. Ook zal de de koper bekend worden gemaakt aan de verkoper. Transport of het afhalen van de duiven moet onderling tussen koper en verkoper geregeld worden. Wij kunnen u hier wel in adviseren.

LET OP!

De koper mag een minimum prijs invoeren, als deze minimale verkoopprijs niet word gehaald is de duif / duiven niet verkocht, de bieder krijgt hiervan ook een email als dit gebeurt.

AUB ga niet bieden als u geen intentie hebt om iets te kopen, u bent namelijk verplicht als u het hoogste bod hebt de koop aan te gaan!

Duivenvlucht.nl

Iedereen is welkom en mag nadat hij of zij zichzelf heeft geregistreerd duiven plaatsen. Eenmaal ingelogd hebben wij veel extra's zoals uw biedingen bekijken uw favoriete veilingen bijhouden uw veilingen beheren etc.. etc.. ook verschijnt de VEILING PLAATSEN knop en kan uzelf veilingen online zetten u mag zelf bepalen hoeveel u plaatst.

U kunt duiven plaatsen in 3 categorieen

  • STANDAARD VEILING voor als u de duiven wilt veilen
  • VASTE PRIJS DUIVEN voor als u de duiven voor een vast bedrag wilt verkopen
  • LIEFHEBBER MENU voor als u regelmatig duiven wilt aanbieden krijgt u uw eigen Categorie binnen Duivenvlucht.nl onder liefhebber menu neem hiervoor contact met ons op via het contactformulier.


HOE PLAATS JE EEN DUIF / DUIVEN


BETALINGSMOGELIJKHEDEN


OPTIES

 

 

LET OP!

De koper mag een minimum prijs invoeren, als deze minimale verkoopprijs niet word gehaald is de duif / duiven niet verkocht, de koper krijgt hiervan ook een email als dit gebeurt.

AUB ga niet bieden als u geen intentie hebt om iets te kopen, u bent namelijk verplicht als u het hoogste bod hebt de koop aan te gaan!

Duivenvlucht.nl