Select your language

Liefhebber veilingen

Lopende Veilingen

Veiling Informatie

Inloggen

Als u wilt bieden of een veiling wilt plaatsen dan moet u zichzelf eerst registreren, daarna kunt u hieronder inloggen en heeft u de optie om te bieden of om een veiling te plaatsen.

Veiling Nieuws

Hieronder vind u de recente veiling berichten van Duivenvlucht.nl hier kunt u regelmatig de aankondigingen en het verkoop van veilingen terug vinden. Wilt u zelf ook een veiling starten klik dan hier let er wel op dat u pas een veiling kan plaatsen als u ingelogd bent op de website. Ben u nog geen lid? Dan kunt u zich hier registreren om veilingen te plaatsen en te kunnen bieden op veilingen!


Onlangs zijn er door enkele van onze leden leuke veilingen geplaatst. Wij hebben willen hier een paar die wij u onder de aandacht willen brengen.

 1. NL11-1434805 | Dochter Phantom - N.J Koenders
 2. NL11-1434804 | Dochter Phantom - N.J Koenders
 3. Laat jong 1 - Anton Ruitenberg
 4. Laat jong 2 - Anton Ruitenberg
 5. KLEINDOCHTER CONIMIX XING, 100 % W. ZOONTJENS EN ZN.
 6. Dochter uit “DE PANDA” X “MAGICO MAXIMA” 100 % W. ZOONTJENS EN ZN.
 7. 100% Alwin Petrie Brummen

Neem gerust een kijkje en wie weet zit er wat leuks tussen

Duivenvlucht.nlVEILING VAN 8 BEVLOGEN DUIVEN VAN 2013

Geweldige aanbod van de Comb Poelman uit Erica. 2014 was een topjaar voor deze combinatie ze vlogen met regelmaat in de kop van de uitslag. Dit doen ze vooral met hun eigen lijn de Black Power duiven. Een sterke stam duiven die op alle afstanden kop kunnen vliegen.

In de jaren zijn er duiven bijgehaald voor Vitesse/Midfond en voor de Dagfond van o.a

Siebren Wierstra (Samenkweek)
Herman Dijkstra - Beckum
Gebr. Appelmans - Belgie
Frans Rondags - Belgie
Rudi Diels ( Via Thomas Schwarze - Duitsland )
Leo Heremans ( Via Comb. Kroesen )

Door deze Black Power duiven te kruisen met de sterke duiven van andere topliefhebbers worden super resultaten gehaald!

Lees meer...


Al een hele tijd waren er de plannen om te starten met een veiling gedeelte op onze website. Na veel getest te hebben is het er toch van gekomen. Sinds vandaag is deze live en te volgen in het menu onder het kopje Veilingen/Auctions. Iedereen is welkom en mag nadat hij of zij zichzelf heeft geregistreerd duiven plaatsen. Eenmaal ingelogd hebben wij veel extra's zoals uw biedingen bekijken uw favoriete veilingen bijhouden uw veilingen beheren etc.. etc.. ook verschijnt de VEILING PLAATSEN knop en kan uzelf veilingen online zetten u mag zelf bepalen hoeveel u plaatst. U kunt duiven plaatsen in 2 categorieen - STANDAARD VEILING voor als u de duiven wilt veilen of als u een duif voor een vast bedrag wilt verkopen in de categorie VASTE PRIJS DUIVEN. Als u regelmatig meerdere duiven wilt aanbieden dan kunnen wij u plaatsen onder LIEFHEBBER MENU u krijgt dan uw eigen Categorie binnen Duivenvlucht.nl. Neem hiervoor contact met ons op via het contactformulier.

Wat kost het?

Aan het veilen of verkopen van een duif of duiven op Duivenvlucht.nl zijn kosten verbonden maar alleen als deze ook daadwerkelijk is verkocht.

Wat kost het als de duiven niet zijn verkocht?

 • Worden de duiven niet verkocht betaald u NIETS! - NO CURE NO PAY.

 • Wilt u de veiling voortijdig beeindigen dan vervalt het recht NO CURE NO PAY en bent u ons het minimum bedrag van € 10,- per geplaatste duif/duiven verschuldigd!

Wat kost het als de duiven wel worden verkocht?

 • U betaald 15% over het eindbedrag met een minimum van € 10,- per veiling / verkoop als u de duiven zelf plaatst.

 • Wilt u dat wij de duiven plaatsen dan zijn de kosten 20% over het eindbedrag! Neem dan contact op via het contactformulier!

Betalingen worden verricht aan Duivenvlucht.nl, zodra deze de betaling binnen heeft word het verschuldigde bedrag naar de verkoper overgemaakt minus de veilingkosten. Ook zal de de koper bekend worden gemaakt aan de verkoper. Transport of het afhalen van de duiven moet onderling tussen koper en verkoper geregeld worden. Wij kunnen u hier wel in adviseren.

LET OP!

AUB ga niet bieden als u geen intentie hebt om iets te kopen, u bent namelijk verplicht als u het hoogste bod hebt de koop aan te gaan!

Duivenvlucht.nl