Het was even een kleine ergernis moet ik eerlijk zeggen en om nog eerlijker te zijn was ik blij dat Gero, net als vorige week, niet thuis was i.v.m. dringende werkzaamheden bij zijn baas want dan was dit zijn antwoord geweest..."TE VEEL VRETEN GEGEVEN"... Haha ha... Ik weet drommels goed dat ze in de klok moet zitten en dat die in de lucht niet tellen. Maar wanneer ze er wel zijn maar blijven zitten en of rondvliegen wil je ze hebben ook en dat gebeurde vandaag helaas niet. Nogmaals, ze waren er wel maar er bleven er gewoon teveel rondvliegen. Gelukkig is Gero niet zo bijster geinteresseerd in hele korte vluchtjes maar ik wil ze gewoon WEL in de klok hebben of het NU is of over 8 weken. KLAAR... Wind of regen, je moet er gewoon bij zijn, toch? Vorige week ging het hier prima en nu dan beduidend minder. Het hoort er allemaal bij en daarom geen excuus. De uitslag zint mij dan ook niet want daar ben je niet heel de week voor in de weer geweest... Haha ha... Zo simpel is het.

Losplaats Asse-Zellik (B).

Losplaats Asse-Zellik (B).

Dat het een gokje werd was wel aan de grote koppels te zien die met behoorlijke snelheid over kwamen en vervolgens zie je er dan duiven uitvallen die weer terugkomen. Uiteindelijk gaan er bij ons nog een aantal op het dak zitten om vervolgens weer weg te klapperen... En ja, dan word Eefje een beetje geirriteerd... Het viel mij al mee dat ze gelost werden want het weerpraatje voorspelde niet veel goeds. Terloops begon het nog te regenen maar dat was gelukkig maar voor korte duur. Deze vlucht berg ik om voornoemde uitspraken maar diep weg in mijn geheugen... Doffers lopen naar binnen.

Bon verzilveren.

Vanmiddag ben ik de laatste duiven-bon die we hebben gekocht wezen verzilveren en wel bij onze clubgenoten Wim en Esmeralde Elkhuizen. We hebben zelfs 3 jongen gekregen !! Gero was bij thuiskomst van zijn werk er bijzonder over te spreken met hetgeen ik bij Wim en Esmeralda had uitgezocht. Een aantal piepertjes heb ik daar in handen gehad en daar een keuze uitgemaakt, al moet ik zeggen totaal geen verstand van duiven te hebben. Haha ha... Nee echt niet! Ik vond ze erg goed aanvoelen en waren zijdezacht van pluim dus dat zit wel goed daar...

De winnaars.

Dat "ze" eraan komen is vandaag wel duidelijk te zien op de uitslag vanuit ASSE-ZELLIK (BE). En met "ze" bedoel ik dan clubgenoten COMB. ELKHUIZEN. Op de Vitesse zijn ze buitengewoon sterk en draaien vandaag in de club de prijzen 1, 4, 5, 7 etc. dus gewoon SUPER!! Van af deze kant dan ook Hartelijk Gefeliciteerd met het behalen van de Eerste prijs van dit seizoen. Er zullen er ongetwijfeld nog meerdere volgen... Volgende week weer volop nieuwe kansen. Ik hoop wel dat het wat beter met de weersgesteldheid gaat worden. Laat het in ieder geval qua temperatuur wat warmer gaan worden, dat scheelt al de helft. Als we daar nog invloed op uit konden oefenen dan deden we dat ook nog en gingen de oorlogen misschien wel daar over... Resultaat. Op eigen hok, met 29 duiven mee, behalen wij in de vereniging op ASSE-ZELLIK de volgende prijzen: 9, 14, 24, 30, 31, 74, 75, 76, 77 en 81 tegen 605 d. Dit was het weer voor deze week en tot volgende week maar weer.

Fijn weekend allemaal.

Evelien. - http://www.gerodijk.nl/journaal.htmlIN DE KIJKER

Uw website 1 jaar naast elk artikel?

Bekijk onze tarieven om te adverteren!

GESPONSORDE LINKS

Please paste a VALID AdSense code in AdSense Elite Module options before activating it.

SPONSOREN

 

TOPPERS IN BEELD

Combinatie Kroesen uit Klazienaveen

Drukt neus aan het venster met diverse kampioenschappen in afdeling 10. Als we de klok zeg maar 10 jaar terug zetten ...

Topper in beeld

Theo Streefkerk en zoon, Ameide - ...

Inleiding Theo Streefkerk is een heel bekende naam onder de mannen van het zware labeur. Iedereen heeft zijn naam ...

Topper in beeld

Klip - Verhagen, Rotterdam

Klip – Verhagen (Rotterdam) Wat kunnen we nog schrijven over deze combinatie. Al jaren staan ze aan de top van de ...

Topper in beeld

KEEK OP DE WEEK

Verbazing - John Logemann -

De wereld veranderd snel. Vandaag zal de geschiedenis ingaan als de dag dat we weer op een terras konden gaan ...

John Logemann

GESTART MAAR NOG IN HET ONGEWISSE... - ...

Met alle aanpassingen zoals voorgeschreven en volgens alle richtlijnen is de kop eraf zoals we dat noemen, maar of ...

Evelien's Journaal

It giet oan - John Logemann -

Beroemde woorden van de toenmalige voorzitter van de Elfstedenvereniging. Henk Kroes heet hij, hij was naast ...

John Logemann

COLUMNS

Verbazing - John Logemann -

De wereld veranderd snel. Vandaag zal de geschiedenis ingaan als de dag dat we weer op een terras konden gaan ...

John Logemann

Wat een mogelijkheden - Ad ...

  Komende zaterdag dus Frankrijk voor Zuid Nederland en Zuid Holland voor duiven met nog heel weinig ervaring. ...

Ad Schaerlaeckens

Vandaag - Ad Schaerlaeckens -

 Vandaag kon men weer duiven letten. Velen voor het eerst sinds lange tijd. Liefhebbers tegen de Belgische ...

Ad Schaerlaeckens

STEL JEZELF VOOR

Francois Moors - Melsele

Stelt ..  

Stel jezelf voor

Hennie Beumer

Stelt....

Stel jezelf voor

Aurelio padovano uit Breukelen - Stelt ...

Stel jezelf voor

W. Vink en Zoon - Stellen zichzelf voor

Stel jezelf voor